Haluatko sinä piirtää peruskaavat omilla mitoilla ja tehdä vaatteen kaavat itse? Mietitkö löytyisikö verkkokurssi aiheesta?

 

Monet ompelukurssit ovat kaukana, eikä aina ole sopivaa kurssia saatavilla. Aikataulu voi olla myös vaikea sovittaa omaan kalenteriin.  Verkko on siitä ihan mielettömän hyvä keksintö, että se tuo kurssit kotisohvalle saakka. Ja tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden päästä kurssille! Kaavakoulussa piirrät kaavat vaikkapa kotona, verkkokurssilla juuri silloin kun sinulle sopii.

 

Verkkokurssilla sinun ei tarvitse kuitenkaan olla yksin. Olen tukenasi ja saat ohjausta aina kun tarvitset. Ryhmät ovat pieniä, joten saat apua aina silloin kun tarvitset sähköpostitse tai Facebookin kautta.

 

Juuri nyt Kaavakoulussa voit oppia kaavoitusta kolmella eri mittaisella verkkokurssilla. Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse eli tilaa uutiskirje, ilmainen koulutus tai laita viestiä silja(ät)kaavakoulu.fi. Lisätietoja kursseista saat klikkaamalla alla olevia linkkejä.

 

KURSSIT

Kaavakoulu

 

 

KATSO LISÄTIETOJA KURSSISTA TÄSTÄ

Tällä videokurssilla piirrät omilla mitoilla 5 peruskaavaa eli naisten puvun, housun, hameen ja joustavan kankaan paidan ja housun peruskaavat.

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse. Jos haluat tietää milloin seuraava kurssi alkaa, tilaa uutiskirje tai ilmainen koulutus.

 

 

 

KATSO LISÄTIEDOT KURSSISTA TÄSTÄ

Tällä videokurssilla piirrät omilla mitoilla puvun eli yläosan vaatteen peruskaavoja eri väljyyksillä. Saat myös ohjeet kaavan sovittamiseen ja korjaamiseen.

 

 

 

 

Tällä kurssilla piirrät housun peruskaavat omilla mitoilla. Saat myös ohjeet housujen sovittamiseen ja korjaamiseen omalle vartalolle sopiviksi.

KATSO LISÄTIETOJA HOUSUKURSSISTA TÄSTÄ

 

 

Ohjausta annan sähköpostitse ja kurssin omassa sisäisessä Facebook -ryhmässä, johon pääset kun tulet kurssille. Saat siis ohjausta ja neuvontaa aina kun sitä tarvitset. Videot ja kuvat toimivat hyvin kommunikoinnissa, kun mietitään kaava-asioita!

 

Liity Kaavakoulun sähköpostilistalle, jos haluat saada tietoa kursseista sekä mm. kaavoitusaiheisista blogipostauksista.

Jos haluat kysyä jotakin kurssista tai Kaavakoulusta, laita ihmeessä sähköpostia osoitteeseen silja@kaavakoulu.fi. Vastaan tosi mielelläni kysymyksiisi!

 

Ja jos haluat kaavoittaa itse vaatteesi, niin tule oppimaan kaavoitusta helposti verkossa!

Lämpimästi tervetuloa kursseille!

-Silja