Vaatteen kaavoittaminen alkaa mittojen ottamisella.

Vaatteen kaavoittaminen - Kaavakoulu

Vaatteen kaavoittaminen

Vaatteen kaavoittaminen ei ole vaikeaa. Keskeinen probleema on, kuinka saada kaksiulotteinen kaava asettumaan kolmiulotteisen vartalon päälle. Kaavoittaminen on hahmottamista ja mitä parhainta aivojumppaa. Onnistuminen näkyy istuvana vaatteena!

Tältä sivulta löydät suorat linkit blogiartikkeleihin, joissa on ohjeistusta kaavoittamiseen. Artikkeleiden lopusta löydät ohjeet myös videolla, joten kannattaa scrollata alas saakka. Ohjeita päivitetään tasaiseen tahtiin. Toivottavasti näistä ohjeista on sinulle hyötyä!

Jos sinä et löydä sopivan kokoisia tai mallisia vaatteita kaupasta. Tai et löydä sopivia valmiskaavoja, suosittelen sinulle omilla mitoilla piirrettyjä peruskaavoja. Opit nopeasti kuosittelemaan niistä vaatteisiin kaavat ja pian huomaat kuinka helppoa on, kun ei tarvitse käyttää aikaa kaavojen metsästämiseen.

 

Voit myös helpommin suunnitella ja kaavoittaa aivan omia malleja. Ja vaikka tekisit kaavat kuvan perusteella jostakin vaatteesta, peruskaavalla saat siitä juuri sinulle istuvan.

 

Verkkokurssilla vaatteen kaavoittaminen on hyvä tapa ottaa haltuun, jos sinulla ei ole aikaa lähteä livekursseille. Saat keskittyä rauhassa ja tehdä juuri silloin kun sinulle sopii. Apua saat aina kun tarvitset, joten yksin ei tarvitse kurssia käydä.

 

Haluatko kysyä jotain kursseista? Laita viestiä silja(at)kaavakoulu.fi. Vastaan pian!

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN KURSSEILLE!

 

Terkuin Silja

 

 

PS. Vaatteen kaavoittaminen haastaa sopivasti ja palkitset itsesi istuvalla vaatteella!