Ompelukurssit on huippu suosittu harrastus juuri nyt!

Kaavat omilla mitoilla Kaavakoulusta

Kiinnostaako sinua kaavat ja vaatteiden ompelu?

Tule verkkokurssille oppimaan ajasta ja paikasta riippumatta!

 

Kaavoitus- ja ompelukurssit

Katso lisätietoja alta >>>

Kenelle kaavoitus -ja ompelukurssit on tarkoitettu?

 

Ompelukurssit ovat niin suosittuja tänäpäivänä, että ne täyttyvät salaman nopeasti heti kun ilmoittautuminen aukeaa. Siksi moni jää kurssin ulkopuolelle. Kaikilla paikkakunnilla kursseja ei järjestetä esimerkiksi kaavoituksesta.  Ja siksi oppia voi olla vaikea saada.

 

Usein minulta kysytäänkin, missä voisi oppia vaatteiden kaavoitusta. Minun on silloin helppo vastata, että verkossa Kaavakoulun kursseilla. 🙂

 

 

Toinen yleinen kysymys on, kuka Kaavakoulun kurssille voi tulla. Minäpä annan muutaman esimerkin tyypillisistä kurssilaisista.

 

✂️  Monet kurssilaiset ovat joskus kauan sitten opiskelleet vaatetusalaa ja unohtaneet aikojen saatossa kaavoitusasiat melkein kokonaan. Ja haluavat kerrata näitä asioita itsenäisesti kotona, omaan tahtiin.

 

✂️  On myös kurssilaisia, jotka ovat ikänsä ommeleet valmiskaavoista ja muokanneet niitä itselleen sopivaksi. Ja haluavat nyt tehdä kaavat alusta saakka itse.

 

✂️ Mukana on myös kurssilaisia, joille ei löydy valmiita kaavoja ja haluavat tehdä kaavat itse.

 

✂️ On myös heitä, jotka löytävät hyviä kaavoja, mutta haluavat oppia kaavoituksen periaatteita.

 

✂️Kurssilla on sekä miehiä että naisia, ompelu ja kaavoitus ei ole sukupuolesta riippuvaista. (Räätälithän ovat perinteisesti olleet miehiä)  🙂

 

Sanoisin siis, että kurssille voi tulla ihan jokainen, joka tykkää piirtämisestä, laskemisesta, mittaamisesta, suunnittelusta ja ompelusta! Riittää, että sinulla on intoa oppia kaavoitusta ja haluat antaa aikaa kurssin käymiselle. Tullessasi sinun ei tarvitse tietää kaavoituksesta mitään, opit kyllä.

 

 

 

Onko kaavoitus- ja ompelukurssit verkossa sun juttu?

 

Haluatko sinä ommella vaatteita omalla mitoituksella ja tehdä kaavat itse? Oletko etsinyt tällaista kurssia?

 

Tarvitsetko sopivat kaavat vaikkapa jakkuun, takkiin tai housuihin. Tai vaikkapa kaavat mekkoon, paitaan tai puseroon? Peruskaavasta teet ne nopeasti, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa kaavojen metsästämiseen. Kuosittelet peruskaavan näppärästi haluamaasi malliin. Kaavakoulussa opit kaavoitusta verkossa vaatetusalan ammattilaisen ohjauksessa. Saat siis ammattilaisen vinkit ja ohjeet käyttöösi!

 

Kaavoitus- ja ompelukurssit  on rakennettu mahdollisimman simppeleiksi ja helpoiksi. Kaikki ylimääräinen sälä on karsittu pois ja keskitytään olennaiseen. Saat ohjeistuksen videolla, vaihe vaiheelta. Koska vartalo vaikuttaa niin oleellisesti kaavoittamiseen, käydään myös näitä asioita kurssilla läpi.

 

Teet kaavat kotonasi, mutta sinun ei kuitenkaan tarvitse puurtaa yksin. Olen tukenasi ja saat ohjausta aina kun tarvitset. Lisää ohjeita löydät myös blogista ja niitä voit hyödyntää sitten, kun peruskaavat on piirretty.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan kursseille!

-Silja

 

PS. Haluatko kysyä jotain kursseista? Laita vain viestiä silja(ät)kaavakoulu.fi, vastaan mahdollisimman pian.

 

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ KAAVOITTAMISESTA?
TILAA MAKSUTON MINIKURSSI:

Kuinka teet vaatteita omalla mitoituksella?

 

Kaavakoulu minikurssi