Kaavakoulun kurssit ovat verkossa ja voit piirtää kaavoja kotona.

Haluatko sinä piirtää peruskaavat omilla mitoilla ja tehdä vaatteen kaavat itse? Mietitkö mistä löytyisi sopiva kurssi?

 

Verkko on siitä ihan mielettömän hyvä keksintö, että se tuo kurssit kotisohvalle saakka. Ja tarjoaa monelle mahdollisuuden päästä kurssille, jotka ei muuten ehkä pääsisi. Monet kurssipaikat ovat kaukana eikä aina ole sopivaa kurssia saatavillakaan. Kaavakoulussa piirrät kaavat vaikkapa kotona, verkkokurssilla.

Juuri nyt Kaavakoulussa on meneillään kaksi kurssia. Näillä näppäimillä ilmestyy Housun peruskaavat omilla mitoilla kurssi. Sen lisäksi työn alla on hame, mekko, paita, jakku ja takki -kurssit. Lisätietoa näistä saat piakkoin.

 

KURSSIT

 

Kaavakoulu

 

Tällä videokurssilla piirrät omilla mitoilla puvun, housun, hameen ja joustavan kankaan paidan ja housun peruskaavat.

KATSO LISÄTIEDOT KURSSISTA TÄSTÄ

_________________________________________________________________________________________

 

 

Tällä videokurssilla piirrät omilla mitoilla puvun peruskaavoja eri väljyyksillä.

KATSO LISÄTIEDOT KURSSISTA TÄSTÄ

__________________________________________________________________________________________

 

TULOSSA SEURAAVAT KURSSIT:

> HOUSUN PERUSKAAVAT OMILLA MITOILLA
> MEKKOKURSSI
> JAKKU- JA TAKKIKURSSI
> HAMEKURSSI

 

Housun peruskaavat omilla mitoilla -kurssi alkaa toukokuussa 2019. Jos sinulla on haasteita löytää hyvää housun kaavaa, suosittelen tätä kurssia. Kurssilla käydään läpi myös kuinka sovitat ja korjaat kaavaa. Tavoitteena on, että saat kurssilta mukaasi täydellisesti istuvat housun kaavat.

 

Mekko, jakku, takki ja hamekurssilla piirretään myös peruskaavat, mutta perehdytään myös peruskaavan kuositteluun. Eli siihen, kuinka kuosittelet peruskaavasta eri mallisten vaatteiden kaavoja. Tavoitteeni on, että kurssit ovat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä.

 

Kurssit alkavat pienelle ryhmälle kerrallaan, koska haluan tarjota jokaiselle tarpeeksi aikaa ohjaukseen. Ohjausta annan sähköpostitse ja kurssin omassa sisäisessä Facebook -ryhmässä, johon pääset kun tulet kurssille. Saat siis ohjausta ja neuvontaa aina kun sitä tarvitset. Videot ja kuvat toimivat hyvin kommunikoinnissa, kun mietitään kaava-asioita!

 

Liity Kaavakoulun sähköpostilistalle, jos haluat saada tietoa milloin seuraava kurssi alkaa. Tai muuta kurssiin liittyvää tietoa. Saat samalla myös tietää muun muassa uusimmista blogiartikkeleista.

 

Jos haluat kysyä jotakin kurssista tai Kaavakoulusta, laita ihmeessä sähköpostia osoitteeseen silja@kaavakoulu.fi. Vastaan tosi mielelläni kysymyksiisi!

 

-Silja